Over ons | Aetec

Welkom bij Aetec

Al meer dan 10 jaar uw energie-architect!

Aetec, uw energie-architect!

Met ons team van specialisten beantwoorden wij dagelijks aan uw noden en behoeften inzake duurzame en hernieuwbare energie. Voor jouw uniek project wens je vast de juiste specialist op de juiste plaats die jou correct informeert. 

Uiteindelijk overweeg je om te investeren in milieuvriendelijke energie met als doel te besparen en onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Je hecht veel belang aan materialen van uitzonderlijke kwaliteit en een nauwgezette vakkundige uitvoering van je installatie waarbij aandacht wordt besteed aan esthetiek. Uitgebreide garanties, een optimale opvolging van uw project en uitgebreide nazorg vind jij onontbeerlijk. Bij Aetec ben je aan het juiste adres, want uw energie is onze zorg!

Aetec is uw energie-architect. Met ons gedreven en enthousiast team van adviseurs, installateurs, projectleiders en ingenieurs begeleiden we je tijdens het ganse traject van jouw unieke project. Samen met jou komen we tot het gewenste resultaat.

Contacteer ons

The A-Team

Talent in techniek onder één dak!

Bart Aerts

De denktank van AETEC. Technisch, inventief, innovatief, vernieuwend, nauwkeurig en klant gericht.

Mijn visie en missie die ik ter harte neem als zaakvoerder. De beste techniek op de beste plaats met veel oog voor esthetiek.

Zaakvoerder

Leen Borgmans

Aetec, een boek waar Bart Aerts en ik sinds 2008 elke dag aan schrijven. Boeiend om te schrijven, met als groot hoofdstuk "mensen zoals u en ik correct adviseren om zo een langdurige relatie op te bouwen".

Zaakvoerder

Carolina Jimenez-Nieto

Onthaal

Tino Mols

Projectleider - zonnepanelen

Gert Heyns

Bij Aetec staan we garant voor een duurzame, ecologische én esthetische aanpak van uw energievraagstuk. Samen met ons als energie-archtitect, bekomen we de voor u meest rendabele oplossing. Uitvoeringstechnisch wordt alles doorsproken, zodat uw installatie, conform uw eis geplaatst wordt.

projectleider - HVAC

Liam Dillen

Elke dag dat we werken is een dag dichter bij een betere toekomst.

Servicetechnieker

Vicky Plompen

Adviseur

Ronald Van Den Bruel

Elke correct geadviseerde oplossing voor uw energietechniek gaat hand in hand met een gezondere toekomst voor iedereen.

Adviseur

Jan Buts

De grootste energiebesparing is deze die je niet verbruikt! Samen met U gaan we bekijken hoe we de andere verbruiken ecologisch en economisch kunnen verbeteren. Zo dragen we met zijn allen bij aan het klimaatplan en wordt ons leefmilieu en onze geldbeugel er beter van.

Adviseur

Wim Luyten

Verklein je energierekening  en je ecologische voetafdruk in 1 keer met de juiste energieoplossing op maat. Ik kijk graag samen met u welke oplossing de beste keuze is voor jouw bedrijf of huishouden.
 

Adviseur

Anke Turelinckx

Tijdens een gesprek gaan we samen op zoek naar uw energiebehoefte. Op basis hiervan stellen we bij Aetec een gepaste oplossing voor. Advies op maat geven is mijn passie. 

Adviseur

Plan je afspraak met één van onze adviseurs !

Afspraak plannen

Aetec staat voor ...

  • Ecologie
  • Vakkundigheid en knowhow
  • Raad en advies op maat van je project
  • Een lagere energiefactuur
  • Een duurzame investering

Wil jij onze nieuwe technologieën leren kennen?

Kom eens langs in onze showroom !